Φάρμα Ηλείας

Καβάσιλα Ηλείας

info@farmailias.gr

(+30) 26230 32935

Η Φάρμα Ηλείας ιδρύθηκε το 2010 αποτελώντας μια πρότυπη καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής αγελαδινού γάλακτος και στη συνέχεια επεκτάθηκε στην αγορά με παραδοσιακό αγελαδινό γιαούρτι, γλυκίσματα ρυζόγαλο και τα προϊόντα από το θρεπτικό γαλακτοκομικό ποτό, Κεφίρ.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας των 600τ.μ. το γάλα παστεριώνεται και εμφιαλώνεται άμεσα διατηρώντας αναλλοίωτα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Τα παραγόμενα αγαθά προέρχονται από ζώα που ανήκουν στους ιδιοκτήτες της φάρμας και τα οποία τρέφονται με αγνές τροφές που καλλιεργούν οι ίδιοι στην ευρύτερη περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιδιαιτερότητα του Κεφίρ είναι ότι αφομοιώνεται εύκολα από τον οργανισμό, παρέχει πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας και συμβάλλει σε μια ισορροπημένη τροφή και σ ‘ ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα. Χαμηλό σε λιπαρά, αποτελεί μια από τις καλύτερες προβιοτικές και αντιοξειδωτικές  βοηθώντας στη διατήρηση ενός ισορροπημένου εσωτερικού οικοσυστήματος.

Η Φάρμα Ηλείας συμμετέχει δυναμικά και στο πιλοτικό πρόγραμμα διανομής κολατσιού στα σχολεία που βρίσκονται σε απομακρυσμένες ορεινές περιοχές του Νομού Ηλείας.