Ποτοποιία Μυλωνά

Λαμπετίου 46, Πύργος Ηλείας

ouzo_mylona@yahoo.gr

(+30) 26210 22455

Η ποτοποιία Μυλωνά έχει τις ρίζες της στο 1903. Η οικογενειακή αυτή επιχείρηση ξεχωρίζει για την ποιότητα των προϊόντων της και τη διατήρηση του παραδοσιακού στοιχείου. Παράγει ούζο, τσίπουρο, ηδύποτα, αλκοολούχα ποτό τύπου Brandy και Raisin Brandy. Σήμερα η τέταρτη γενιά της οικογένειας Μυλωνά συνδυάζοντας την πολύτιμη εμπειρία με την γνώση συνεχίζει με μεράκι την παράδοση.

Το 1931 η εταιρία κέρδισε στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το χρυσό βραβείο για το ούζο της και το 1933 στην ίδια έκθεση χρυσό, επίσης βραβείο για το κονιάκ της.

Η επιχείρηση σήμερα βρίσκεται σ’ ένα χώρο με αναβαθμισμένο επιστημονικό εξοπλισμό, αξιοποιώντας την κάθε πρώτη ύλη με τις πιο αξιόπιστες και διαπιστευμένες συνθήκες.

Σκοπός της Ποτοποιίας Μυλωνά είναι η διατήρηση της ήδη υψηλής ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων της, η αναβάθμιση των συνταγών και ο εμπλουτισμός τους από νέα συστατικά που θα βοηθήσουν στη ποικιλία των αγαθών τους.

Η επιχείρηση πέρα από το τοπικό εμπόριο έχει επικεντρωθεί στη προώθηση της μέσα από τον τουριστικό κλάδο, μέσα από τη παρουσία της σε διεθνής εκθέσεις αλλά και περίπτερα γευσιγνωσίας.