Πασιόπουλος Α.Ε.Β.Ε.

Μεσόκαμπος Μεσολόγγι

j.pasiopoulos@gmail.com

(+30) 26310 22247

Η ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 2009 συνεχίζοντας την οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε ο ιδιοκτήτης με τα αδέλφια του το 1999.

Οι ξύλινες καλύβες στη Λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, που συγκεντρώνουν όλους τους ψαράδες της περιοχής, αποτέλεσε την έμπνευση για τον Κωνσταντίνο Πασιόπουλο δημιουργώντας το ούζο και το τσίπουρο « ΠΕΛΑΔΑ ».

Στόχος της εταιρίας είναι η δημιουργία ενός διαφοροποιημένου ούζου από το παραδοσιακό ελληνικό ούζο. Έτσι προέκυψε το «Ούζο Πελάδα» με την μοναδική επίγευση από τη μαστίχα Χίου. Το τσίπουρο παράγεται με τη χρήση αφενός του παραδοσιακού χάλκινου άβκυκα αφετέρου με τη χρήση σύγχρονης στήλης κλαμσατικής απόσταξης.

Συνδυάζοντας την παράδοση και τις σύγχρονες μεθόδους παράγονται προϊόντα με  υψηλής ποιότητας απόσταγμα που ξεχωρίζει για τα πλούσια αρώματα και τη καθαρότητα του.

Στο διαγωνισμό ποιότητας & γεύσης Olymp Awards – Food and Drinks Competitions 2017 το ΟΥΖΟ ΠΕΛΑΔΑ βραβεύτηκε για δεύτερη φορά και απέσπασε το χρυσό βραβείο ποιότητας, ενώ το ΤΣΙΠΟΥΡΟ   βραβεύτηκε στην πρώτη του συμμετοχή σε διαγωνισμό με το χάλκινο βραβείο ποιότητας.