Μονοπάτι Α.Ε.

Νερόκουρος Γεράκι Αμαλιάδας, ΤΚ : 27200

info@monakrivo.com

(+30) 210 2280246

Η Οργάνωση Παραγωγών (Ο.Π.) - ΜΟΝΟΠΑΤΙ Α.Ε. αποτελεί μία πρωτοβουλία των ελαιοπαραγωγών μελών της εταιρείας, με ελαιόδεντρα Κορωνέικης ποικιλίας. Η εταιρεία παράγει τυποποιεί και διαθέτει στην αγορά έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, κυρίως Κορωνέικης ποικιλίας των ελαιοπαραγωγών μελών της.

Βασικός στόχος των παρεμβάσεων είναι η ουσιαστική στήριξη των ελαιοκαλλιεργητών της, η μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων από την ελαιοκαλλιέργεια, η αναβάθμιση της ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος καθώς και η ασφάλεια του τελικού καταναλωτή μέσω υιοθέτησης σύγχρονων συστημάτων ποιότητας και ιχνηλασιμότητας.

Ο συνεταιρισμός σήμερα αριθμεί 125 μέλη και είναι ένα λαμπρό παράδειγμα άριστης συνεργασίας, οργάνωσης και συλλογικής προσπάθειας για ανάπτυξη και βελτίωση των παραγωγικών και εμπορικών διαδικασιών.

Τα προϊόντα της εταιρίας είναι το Monakrivo Bio Premium-Greek Extra Virgin Oil το οποίο παράγεται αποκλειστικά από ελαιόδενδρα βιολογικής καλλιέργειας, το Monakrivo from Afanoules region-Greek Extra Virgin Olive Oil, που προέρχεται απο 97% Κορωνέικη και 3% ποικιλία Ματολιά. Το «Λίμνες» παράγεται από 100% Κορωνέικη ποικιλία διαθέτοντας μια υπέροχη, βελούδινη υφή, ζωντανό χρώμα, πλούσια γεύση και χαμηλή οξύτητα.