Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Η μεγαλύτερη γαστρονομική γιορτή έλαβε χώρα από την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020.

H Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Αγροδιατροφική Σύμπραξης ΠΔΕ συμμετείχαν στην 7η έκθεση τροφίμων ΕΞΠΟΤΡΟΦ στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi, για να παρουσιάσουν τα πιο ξεχωριστά προϊόντα παραγωγών από τη Δυτική Ελλάδα!

Στη φετινή ΕΞΠΟΤΡΟΦ πραγματοποιήθηκαν πάνω από 300 συναντήσεις, όπου για πρώτη φορά οι εκθέτες-παραγωγοί ήρθαν σε επαφή με τους αγοραστές των μεγαλύτερων αλυσίδων supermarket και καταστημάτων τροφίμων: Υπεραγορές Σκλαβενίτη, ΑΒ Βασιλόπουλος, Metro/My Market, The Mart και Yolenis, για να τους παρουσιάσουν, σε συγκεκριμένο χρόνο και με προκαθορισμένη διαδικασία, τα προϊόντα τους.

Η δράση Β2Β Markets powered by FnB DAILY αποτελεί πρωτοβουλία της 7ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition σε συνδιοργάνωση με το FnB Daily, το μεγαλύτερο newsletter των επαγγελματιών του κλάδου.

Μετά την επιτυχία αυτή και την ικανοποίηση που εκφράστηκε τόσο από την πλευρά των εκθετών όσο και από την πλευρά των αγοραστών, οι διοργανωτές της δράσης υποσχέθηκαν ότι θα επαναληφθεί ακόμα καλύτερη στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ.