Ηλειακή Ελαιουργία

Επιτάλιο Ν. Ηλείας, Ελλάδα

iliaki.elaiourgia@gmail.com – info@iliaki-elaiourgia.gr

(+30) 26210 71116-  (+30) 6936898448

Η ιστορία της Ηλειακής Ελαιουργίας ξεκινά από το 1910 και φθάνει μέχρι σήμερα συνεχίζοντας μια οικογενειακή παράδοση για την εμπορία και την τυποποίηση εκλεκτού ελαιόλαδου. Ακολουθώντας τις προδιαγραφές που ορίζουν οι αρμόδιες αρχές και έχοντας πάντα ως στόχο να προσφέρουμε στο καταναλωτικό κοινό προϊόντα ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας.

Οι ελαιώνες όπου συλλέγονται οι καρποί βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Ολυμπίας καθώς και στην ημιορεινή Δυτική Πελοπόννησο. Το ελαιόλαδο της Ηλειακής Ελαιουργίας ξεχωρίζει λόγω του κλίματος της περιοχής, επειδή οι ελαιώνες είναι μη αρδευόμενοι, και φυσικά λόγω της ξεχωριστής Κορωνέικης ποικιλίας.

Μεγάλες ποσότητες ελαιόλαδου διακινούνται στο εξωτερικό σε χώρες όπως οι Η.Π.Α., Ολλανδία, Ρωσία, Ελβετία και άλλες πολλές. Στόχος μας είναι το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, αυτό το χρυσάφι της Ελληνικής γης, να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρεία εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και έχει πιστοποιηθεί με ISO 22000:2005 από την TÜV AUSTRIA. Διαθέτει πιστοποίηση από τον Οργανισμό Πιστοποίησης και Επίβλεψης Γεωργικών Προϊόντων (Ο.Π.Ε.ΓΕ.ΠΕ.), με διακριτικό τίτλο AGROCERT. Επίσης, η Ηλειακή Ελαιουργία είναι κάτοχος πιστοποίησης από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για τα υλικά συσκευασίας των τροφίμων.