
Το 2008, ο Γιώργος Στέφος μαζί με τα παιδιά του και μια ομάδα τεχνολόγων τροφίμων και έμπειρων ειδικών στην προώθηση προϊόντων ίδρυσαν την εταιρία ΑΒΓΟΤΑΡΑΧΟ ΣΤΕΦΟΣ- ΑΦΟΙ ΣΤΕΦΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε. με έδρα το Αιτωλικό με σκοπό να μοιραστούν με το κόσμο τα μοναδικά προϊόντα της λιμνοθάλασσας, παντρεύοντας την παράδοση με την καινοτομία.
Η εταιρεία έκτισε πρωτοποριακές, για την Ελλάδα αλλά και για τον κόσμο ολόκληρο, εγκαταστάσεις για την επεξεργασία, συσκευασία και προώθηση προϊόντων της ανοιχτής θάλασσας, της λιμνοθάλασσας και της υδατοκαλλιέργειας.
Οι εγκαταστάσεις επεξεργασίας και συσκευασίας του αυγοτάραχου και άλλων προϊόντων έχουν σχεδιαστεί σε πλήρη συμφωνία με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας τροφίμων ISO 22000 – HACCP TÜV NORD.
Το Αυγοτάραχο πρόκειται για ένα προϊόν Π.Ο.Π. με πιστοποίηση μόλις το 2013. Εκτός από την παραδοσιακή σπιτική συνταγή Αυγοτάραχου, η εταιρεία «Στέφος» παράγει καπνιστό αυγοτάραχο, τρίμμα και αυγοτάραχο σε φέτες μέσα σε ηλιέλαιο.