Αλφειός Ρόδι Α.Ε.

Κολίρι Πύργου Ηλείας, Τ.Κ. 27131

info@alfeiosrodi.gr

+302621028754

Η Αλφειός Ρόδι Α.Ε. ιδρύθηκε το 2011 και αποτελεί μια πρωτοποριακή πολύ-συμμετοχική και αυτό-διαχειριζόμενη εταιρία η οποία αποτελείται από περισσότερους από 250 παραγωγούς-μετόχους. Η επιχείρηση έχει ως έδρα τη πόλη του Πύργου.

Βασικός πρωταγωνιστής είναι το ρόδι και συγκεκριμένα η ποικιλία Wonderful. Το προϊόν της εταιρίας πρόκειται για 100% φυσικό χυμό χωρίς γλυκαντικά και συντηρητικά. To εξαιρετικό αυτό αγαθό διοχετεύεται με μεγάλή επιτυχία τόσο στην εγχώρια αγορά μέσω του διευρυμένου συστήματος σημείων διάθεσης όσο και στη διεθνή με συνεργασίες σε Ελβετία, Σερβία, Γερμανία, Αυστρία κ.α.

Η εταιρεία μας, επιλέχθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μεταξύ των 3 πιο καινοτόμων προγραμμάτων στην Ευρώπη και συμπεριλήφθηκε στην χειμερινή διαφημιστική εκστρατεία της ΕΕ για όλη την Ευρώπη το 2017-2018.

Εκτός από τον φυσικό χυμό ροδιού, η εταιρεία έχει επεκταθεί και σε νέες συμπληρωματικές γεύσεις, όπως η αρώνια, ενώ  προχωρά και στην παραγωγή 4-5 νέων κωδικών (όπως μαρμελάδες), αλλά και είδη από τον χώρο της κοσμετολογίας (κρέμες).